منو
منو
Your Cart

راهنمای خرید شومینه برقی

شومینه برقی مرغوب و ایده آل کدام است؟

شومینه برقی دستگاهی است که با تبدیل نیروی برق به گرما موجب گرم شدن محیط می شود و از آنجاییکه شومینه ها نقش دکوراسیونی را در اماکن عمومی و مسکونی ایفا می کنند، موجب استفاده گسترده از آن در محیط های مختلف گردیده است.

شومینه های برقی بدلیل استفاده از برق از امنیت بالایی برخوردار هستند. برای ایجاد شرایط مطلوب و به لحاظ اهمیت موضوع و رعایت جوانب ایمنی و امنیتی، استفاده از شومینه برقی استاندارد پیشنهاد می گردد. اگر مقداری از وقت و انرژی خود را صرف تهیه یک شومینه برقی استاندارد سپری کنید مطمئن باشید به لحاظ ایمنی و امنیت خانواده خویش چیزی از دست نخواهید داد.

شومینه های برقی استاندارد بیش از 5000 Btu/hr گرمایش دارند و در شرایط استاندارد حرارت و گرمای کافی برای یک اتاق تا 40 مترمربع را فراهم می کنند. البته اشاره نمودیم که در شرایط استاندارد، یعنی دمای مورد انتظار شما باید در حد استاندارد باشد، و نیز تأمین گرمایش بستگی به سیال بودن هوای خانه شما نیز دارد، یعنی رابطه مستقیم با میزان و دفعات باز و بسته شدن و درز در و پنجره دارد.

شومینه های برقی فعلی از سیستم LED در سیستم نمایشی شعله استفاده می نمایند و شعله آتش واقع بینانه ای را بوجود می آورند. حتی اخیراً نیز RGB LED برای انتخاب رنگ شعله دلخواه برای شومینه نیز توسط گروه تولیدی و صنعتی آوالون ابداع گردیده است. سعی کنید از سیستم های فاقد LED که از لامپ های رشته ای استفاده شده و مصرف انرژی بالایی دارند استفاده ننمائید. همچنین اخیراً توسط گروه صنعتی و تولیدی آوالون، شومینه های برقی هوشمند به بازار عرضه شده اند که ضمن بهره مندی از سیستم کنترل از راه دور، مجهز به سیستم کنترل هوشمند نیز می باشند که از طریق سیستم وای فای (WiFi) و از طریق گوشی های هوشمند، تبلت و کامپیوتر قابلیت ارتباط، تنظیم و کنترل را دارند. سیستم بهینه سازی انرژی در آن مدنظر قرار گرفته و قابلیت تنظیم زمان روشن و خاموش شدن و نیز تنظیم دمای اتوماتیک (ترموستات) را نیز دارد. شما می توانید میزان گرمایش مورد نیاز خود و یا زمان روشن و خاموش شدن شومینه را تنظیم و از هدر رفت انرژی جلوگیری بعمل آورید و در مصرف انرژی مدیریت داشته باشید.

بنابراین از شومینه های برقی قدیمی که فاقد امکانات و سیستم کنترل هوشمند و سیستم نمایشی LED هستند تا حد امکان پرهیز نمائید.

نکات ایمنی قبل از استفاده از شومینه برقی:

زمانی که از شومینه های برقی استفاده می نمائید، اقدامات احتیاطی اولیه باید انجام گیرد تا احتمال خطر آتش سوزی، شوک الکتریکی یا صدمه به شخص انجام نگیرد که شامل موارد زیر می باشد:

1- قبل از استفاده از شومینه کلیه دستورالعمل ها را از روی دفترچه راهنما به دقت مطالعه فرمائید.

2- تمام وسایل قابل احتراق همچون مبلمان، بالش ها، وسایل تختخواب، کاغذ، لباس و پرده ها را از جلوی هیتر شومینه دور نگه دارید.

3- زمانی که هیتر شومینه روشن است بسیار داغ می شود، برای جلوگیری از سوختگی، بدون محافظ یا پوشش قسمت های داغ را لمس نکنید.

4- زمانیکه هیتر شومینه روشن است و کودکان در اتاق در کنار شومینه هستند به دقت مواظب کودکان خود باشید.

5- قبل از انجام هرگونه تمیز کردن، تعمیر یا جابجایی و یا زمانی که از شومینه بصورت طولانی مدت استفاده نمی کنید، بهتر است سیم دوشاخه را از برق بکشید.

6- هرگز زمانی که دوشاخه یا کابل برق شومینه صدمه دیده و یا زمانی که شومینه درست کار نمی کند به هیچ عنوان استفاده نکنید، شومینه را به مرکز خدمات پس از فروش جهت تعمیر یا سرویس مکانیکی یا الکتریکی ارجاع دهید.

7- شومینه را هیچ گاه در محیط خارج از خانه و محیط های باز استفاده نکنید، و همچنین شومینه های برقی برای استفاده در حمام ها، محیط های مخصوص لباسشویی و محیط های داخلی مشابه ساخته نشده است. هرگز شومینه را در جایی که احتمال افتادن آن در وان حمام یا دیگر محوطه های آبی قرار ندهید.

8- هرگز هیتر شومینه را در محل هایی که بنزین، رنگ یا مایعات قابل اشتعال یا بخارشدنی دارد استفاده نکنید.

9- هرگز کابل شومینه را از زیر فرش رد نکنید، هرگز روی سیم را با قالیچه های کوچک، فرش های کناره و یا زیرپایی و شبیه به آن نپوشانید. سیم را از جاهایی که رفت و آمد در آن منطقه زیاد است و احتمال گیرکردن پا به آن وجود دارد دور نگه دارید.

10- برای جلوگیری از هرگونه آتش سوزی، شوک الکتریکی و آسیب دیدن شومینه، قسمت ورودی و خروجی هوای هیتر شومینه را تحت هیچ شرایطی مسدود نکنید.

11- همیشه از پریزهایی استفاده کنید که بطور صحیح ارت دار شده، دارای فیوز و نول و فاز آن مشخص شده باشد.

12- هرگز از سیم های سیار استفاده نکنید، این سیم ها بدلیل اینکه می تواند بیش از حد گرم شود و خطر آتش سوزی را بالا می برد مناسب نیستند. اگر شما مجبور به استفاده از سیم سیار هستید باید حداقل از سیم شماره 1.5 (AWG14) و توان قابل تحمل کمتر از 10 آمپر نباشد.

13- در زمان جابجایی و یا نگهداری شومینه در انبار، سعی کنید در محل های خشک و بدون رطوبت نگهداری و یا انبار نمائید.

شناسایی قطعات شومینه برقی:

قسمت های تشکیل دهنده شومینه برقی آوالون عبارتند از:

بدنه دستگاه: بدنه دستگاه عموماً یک جعبه از جنس ورق آهنی بوده که تمامی اجزا و قطعات مربوط به دستگاه شومینه برقی بطور منظم در داخل این بدنه قرار می گیرد.

الکتروموتور: این موتور میله ی آتش را به حرکت در می آورد.

میله آتش: میله ی آتش میله ای آهنی است که بر روی آن ورقه های پلاستیکی و یا فلزی نصب میگردد تا بتواند حالت شعله را با کمک نور LED ها بوجود آورد.

نوارLED : نوار LED یک PCB است که بر روی ورق آهنی که در داخل بدنه قرار دارد نصب می شود. بر روی این PCB تعدادی LED از نوع پاور نصب می شود. این LED ها از دو مدل LED های تک رنگ برای رنگ شعله اصلی و LED های RGB برای تغییر رنگ شعله به رنگ دلخواه می باشد.

فن بلوور: فن بلوور (Crossflow Blower) از نوع فن های استوانه ای طولی است که شامل یک الکتروموتور و یک پره چرخان می باشد. از این فن برای دمیدن هوای گرم داخل هیتر که در قسمت خروجی هوای فن نصب می گردد به بیرون استفاده می شود. این کار باعث می شود تا بازده حرارتی شومینه های برقی تقریبا 100 درصد گردد. این بازده بالا به این خاطر است که فن هوای گرم را با سرعت و فشار به بیرون هدایت می کند.

هیتر المنت: هیتر استفاده شده در شومینه های برقی به شکل مکعب مستطیل می باشد در داخل آن مفتول های فلزی سیم پیچی شده است. حرارت ایجاد شده توسط فن به بیرون هدایت می شود. ویژگی اصلی هیتر ضد زنگ زدگی آن در برابر رطوبت و قرارگیری فیوز حرارتی که در مواقع اضطراری و در صورت داغ شدن احتمالی بیش از حد در اثر کارکرد ناصحیح فن، نسبت به قطع جریان برق اقدام می نماید، که اگر این فیوز قرار داده نشود، ایمنی کامل حاصل نمی گردد.

برد اصلی: جهت کنترل دستگاه شومینه برقی هوشمند نیاز به یک برد قدرتمند می باشد که بایستی دارای محافظ ولتاژ و محافظ جریان و محافظ اتصال کوتاه باشد. توان خروجی بالا و کلاس حفاظتی بالا از ویژگیهای اصلی برد می باشد.

برد کنترل کننده: برد کنترل کننده شامل قسمت ها و مدارهایی می شود که وظیفه پردازش های لازم برای راه اندازی و کنترل مدارهای سیستم شومینه برقی را بر عهده دارد. و بردی است که میکروکنترلرها و ماژول وای فای را در خود جای داده و کنترل از طریق کامپیوتر، تبلت و و یا گوشی های هوشمند را میسر می سازد. همچنین مدارهای کنترل لمسی (تاچ)، گیرنده IR و سنسور دما نیز در این برد کنترل کننده قرار گرفته است.

ریموت کنترل IR: ریموت کنترل در اصل یک فرستنده مادون قرمز یا IR می باشد که اطلاعات کلید های فشرده شده را با یک کدینگ و با فرکانس مشخص ارسال می کند. تعبیه کنترل از راه دور، کنترل دستگاه را راحت و آسان، قدرتمند و کاربر پسند ساخته است.

شیشه داخلی: شیشه داخلی از نوع سکوریت به رنگ برنزی، طلایی یا رفلکس می باشد.

هیزم مصنوعی: هیزم مصنوعی از جنس مواد کامپوزیتی می باشد که طرح آن از روی هیزم های طبیعی و شاخه های درختان در چندین تکه مجزا قالب گیری و ساخته می شود.

نمای شومینه: نمای شومینه به خاطر زیبایی که به شومینه میدهد بنا به نیاز و یا خواست کاربر متفاوت است، نمای شومینه معمولاً از جنس فلز، شیشه و یا چوب انتخاب و یا در هر زمان دلخواه به راحتی قابل تعویض می باشد. عدم محدودیت در تعویض نمای شومینه یکی از مزایای ویژه و منحصر بفرد دستگاه شومینه برقی می باشد.

شرایط ساختمان برای تعبیه شومینه:

اگرچه امروزه در بسیاری از ساختمانها اجازه ساخت و استفاده از شومینه گازی و یا هیزمی را نمی دهند، اما وجود تکنولوژیها و فناوریهای روز در شومینه برقی باعث شده بازهم شاهد استفاده بسیاری از معماران و صاحبخانه ها از شومینه برقی کلاسیک و مدرن برای تکمیل دکوراسیون خانه باشیم.

شومینه های برقی قابلیت اجرا بصورت یک شومینه کلاسیک روی زمین بهمراه ترکیب با فریم چوبی یا سنگی با رنگ دلخواه بوده و هم اینکه همانند شومینه های دیواری داخل دیوار در ارتفاع دلخواه را دارد.

شومینه های برقی را می توان بصورت یک شومینه پرتابل و قابل حمل نیز استفاده نمود و این امکان فراهم است که بتوانید شومینه برقی را از اتاقی به اتاق دیگر براحتی جابجا نمائید. و برای خانه، آپارتمان و یا دفترکار مناسب و قابل استفاده می باشند. بنابراین شومینه های برقی براحتی در هر موقعیتی از خانه قابل نصب هستند، در دیوارهای داخلی، در ارتفاع پائین یا بالا، حتی در گوشه و کنج اتاق شما.

شرایط ایمنی و فنی خاصی برای تعبیه شومینه های برقی نبوده و فقط باید یه این نکته توجه نمود که قراردادن شومینه در یک فضا نیازمند یک توازن ظریف است، باید برای این نقطه کانونی یک برنامه ریزی دقیقی انجام داد تا حسی گرم و گیرا در فضا ایجاد شود. با انتخاب مکان شایسته برای تعبیه شومینه برقی می توانید این انسجام ظریف را در هر یک از اتاق های خود ایجاد نمائید.

موقعیت های جانمایی شومینه برقی:

شومینه برقی روی سطح هر دیواری که تحمل وزن آن را داشته باشد قابل نصب می باشد، در ارتفاع پائین یا بالا، کنج یا دیوار صاف. از آنجا که هیچ حرارتی از پشت این دستگاه خارج نمی شود، تدارک دیواری خاصی نظیر دیوار عایق در پشت آن ضروری نمی باشد، اما اقدامات احتیاطی اولیه زیر ضروری است و باید قبل از نصب شومینه مدنظر قرار گیرد.

1- از آنجای که شومینه برقی تولید گرما و حرارت می کند از محکم بودن دیوار پشت آن اطمینان حاصل کنید. تیغه های آجری محکم و یا سفال ساختار مناسبی برای پشت دستگاه هستند.

2- هیتر حرارتی در بعضی از دستگاهها در قسمت پائین قرار گرفته است، به همین دلیل از ایجاد مانع در قسمت زیرین شومینه تا فاصله حداقل 40 سانتی متری خودداری نمائید.

3- شومینه های برقی برای مصارف داخل ساختمان مانند اتاق، سالن و دفترکار تولید شده اند و برای مصارف خارج از ساختمان و فضای باز نظیر باغ و حیاط در صورتیکه نیاز به استفاده از سیستم گرمایشی آن دارید مناسب نیستند.

4- موقعیت های نصب شومینه در محیطهای مرطوب و نمدار مناسب نیستند و بهتر است خودداری گردد.

5- موقعیتی که می خواهید در آن شومینه برقی نصب کنید، از قبل یک پریز برق استاندارد نزدیک شومینه ایجاد کنید.

6- پریز برق نباید در قسمت زیرین و مستقیماً زیر هیتر قرار گرفته شود.

7- اگر سیم کشی برق در موقعیت نصب وجود ندارد نسبت به سیم کشی استاندارد آن اقدام کنید و هرگز در این فکر نباشید که شومینه را به سیم رابط متصل کنید، این کار منجر به ایجاد شرایط ناامن و خطرناک می شود.

8- همیشه از استاندارد بودن سیمهای برق در موقعیت نصب شومینه اطمینان حاصل نمائید.

9- علیرغم دیوار اصلی که باید محکم و قابلیت تحمل وزن شومینه را داشته باشد برای اجرای قاب شومینه می توانید از کناف یا پانل های گچی و یا چوب محکم نیز استفاده کنید.

مکانهای منع استفاده از شومینه برقی:

استفاده از شومینه برقی در محیط های داخلی اماکن عمومی و یا مسکونی بوده و برای استفاده در بیرون از ساختمان نمی باشد و تا حد امکان به لحاظ حفظ شرایط ایمنی از استفاده شومینه های برقی در محیط های مرطوب و نمدار همانند حمام و استخر اجتناب نمائید.

آماده سازی قبل از نصب شومینه برقی:

برای اینکه بتوانید زیبایی و جلوه خاص به شومینه که یک عنصر دکوراسیونی محسوب می شود بدهید، ابتدا لازم است دیوار کاذب (قاب) روی دیوار اصلی خانه خود بنا به مدل و سایز شومینه انتخابی خود تعبیه کنید، سبک اجرای این دیوار کاذب بستگی به سلیقه و سبک دکوراسیون داخلی منزل شماست. لازم به توضیح است، در مواردی که جای تورفتگی در دیوار اصلی اتاق شما وجود دارد و عمق آن تقریباً 20 سانتی متر است و همچنین عرض مناسب برای جایگذاری شومینه انتخابی را داراست، در این حالت می توانید از اجرای دیوار کاذب چشم پوشی کنید. برای اجرای دیوار کاذب روی دیوار اصلی می توانید از کناف، آجرفشاری و یا پانل های گچی نیز استفاده نمائید.

نصب شومینه برقی:

موقعی که شما دیوار کاذب (قاب شومینه) را اجرا نمودید آنوقت نوبت نصب شومینه برقی است، شما ابزار لازم را در اختیار دارید. اتاق مورد نظر را نیز انتخاب کرده و همه چیز را اندازه گرفته اید، به موقعیت پریز برق توجه کرده اید و با تحقیق و کنکاش کافی یک شومینه برقی مناسب فضای انتخابی خود، خریداری کرده اید. حال کار نصب را شروع می کنیم.

- نصب براکت (پایه) پشتی شومینه برقی:

البته قبل از شروع به نصب شومینه برقی جدید و زیبایتان روی دیوار به برخی ابزارها نیاز دارید که بهتر است دم دست تان آماده داشته باشید:

1- براکت یا پایه دیواری (که درون کارتن شومینه قرار دارد)

2- پیچ و رولپلاک (که معمولاً درون کارتن شومینه قرار دارد)

3- تراز

4- دریل

5- مته (شماره 7)

6- متر

7- پیچ گوشتی

8- مداد

9- سیم چین

مطمئن باشید که دم دست بودن این ابزارها کار نصب را بسیار راحت تر و سریع تر می کند. در صورتی که در کارتن شومینه پیچ و رولپلاک مناسب و به تعداد را نیافتید، حتما آنها را از قبل و همراه با بقیه ابزارها تهیه کنید.

نکته: این یک راهنمای ساده برای نصب آسان براکت (پایه) دیواری و قرار دادن شومینه برقی بر روی آن است. اگر به جزئیات بیشتری نیاز دارید و یا اینکه با مشکلی مواجه شدید، می توانید با واحد خدمات پس از فروش فروشگاه شومینه تماس حاصل نمائید.

قدم اول: اولین نکته قبل از شروع کار اینکه، در صورت امکان حتماً شومینه برقی تان را بر روی دیوار مناسب که قابلیت تحمل وزن آن را داشته باشد نصب کنید، وقتی که جای دقیق نصب شومینه مشخص شد، حالا براکت یا پایه دیواری را با استفاده از متر در جای مناسب روی دیوار قرار دهید و جای پیچ های براکت را با مداد روی دیوار مشخص کنید، لازم به یادآوری است برای اینکه شومینه بصورت کج نصب نگردد، بهتر است از تراز نیز استفاده نمائید تا شومینه شما بصورت صاف و دقیق نصب گردد.

قدم دوم: اکنون کمی باید کار سخت انجام دهید. ابتدا اطمینان حاصل کنید که سیم برق از زیر محلی که می خواهید آن را سوراخ کنید عبور نکرده باشد. سپس مته مناسب را (شماره 7) بر روی دریل سوار کرده و محلی که از قبل با مداد آن را مشخص نموده اید سوراخ های مناسبی را در دیوار ایجاد کنید.

قدم سوم: با رولپلاک و پیچ، براکت (پایه) دیواری را در جای خود محکم نمائید و مطمئن شوید پیچ ها را کاملاً سفت کرده اید. اکنون نوبت آخرین مرحله و نصب شومینه روی براکت یا پایه است.

مرحله پایانی نصب شومینه برقی:

بعد از اینکه مراحل نصب براکت (پایه) را بدون نقص انجام دادید، حالا نوبت نصب دستگاه شومینه برقی می باشد. برای نصب مرحله آخر شومینه برقی و جاگذاری آن لازم است بدانید در باکس پشتی شومینه قسمت فرورفته ای وجود دارد که روی قلابهای براکت نصب شده روی دیوار قرار خواهد گرفت.

پیشنهاد اول: به دلیل وزن بالا و حساسیت زیاد شومینه حتماً این کار را چند نفره انجام دهید و از نصب به تنهایی پرهیز کنید.

پیشنهاد دوم: قبل از نصب شومینه بر روی دیوار، در صورتیکه جای دست برای اتصال دو شاخه برق مناسب نباشد، ابتدا کابل را پشت آن وصل کنید. زیرا بعداً اتصال کابل به پشت شومینه بسیار سخت خواهد بود.

دستورالعمل راه اندازی و تنظیمات شومینه برقی:

شومینه های برقی هوشمند گروه صنعتی و بازرگانی آوالون معمولاً از چندین طریق قابلیت روشن/خاموش شدن را داند.

کنترل لمسی شومینه: کنترل لمسی بسته به مدل شومینه ممکن است در قسمتهای زیرین بصورت افقی و یا سمت راست و چپ دستگاه بصورت عمودی قرار داشته باشد. بطور کلی کنترل لمسی شومینه شامل چندین کلید از جمله کلید (ON/OFF) برای روشن/خاموش شدن، کلید (Up) یا (Down) برای زیاد/کم کردن شعله و حرارت شومینه، کلید (MODE) برای تغییر وضعیت از حالت گرمایشی به تنظیمات شعله می باشد.

کنترل از راه دور شومینه: شومینه های برقی اکثراً دارای ریموت کنترل از نوع IR می باشند و شما می توانید از فاصله مناسب شومینه خود را روشن/خاموش و یا سایر کنترلها را انجام دهید.

کنترل با نرم افزار: در شومینه های هوشمند آوالون علاوه بر کنترل از طریق ریموت و کنترل لمسی، نرم افزاری تحت سیستم عامل اندروید نیز برای کنترل شومینه توسط گوشی های هوشمند و یا رایانه تهیه شده است که کاربر می تواند با نصب آن بر روی گوشی هوشمند و یا رایانه خود شومینه را کنترل نماید. این نرم افزار با اتصال به ماژول Wi-Fi که بر روی برد کنترل کننده وجود دارد شومینه را کنترل می نماید.

تنظیمات نور شومینه: در این بخش کاربر می تواند نور شعله شومینه را کنترل نماید. رنگ دلخواه و خاص به شعله شومینه داده و یا آن را کم و یا زیاد نماید. در شومینه های هوشمند برقی که از سیستم RGB بهره گرفته اند محدودیتی در انتخاب رنگ نداشته و می تواند هر طیف از رنگ های RGB باشد.

تنظیمات حرارتی: در این بخش کاربر می تواند نوع گرما دهی شومینه خود را کنترل کند. می تواند به صورت دستی هیتر ها را روشن و یا خاموش نماید و یا اینکه با تنظیم دمای ترموستات در یک بازه ی دمایی خاص، شومینه هوشمند به صورت اتوماتیک هیتر ها را روشن و یا خاموش نماید.

تنظیمات زمان: در این بخش کاربر می تواند ساعت و تاریخ شومینه برقی هوشمند را تنظیم نماید. کاربر می تواند زمانی را برای روشن شدن خودکار شومینه برقی تنظیم کند. همراه با تنظیم زمان روشن شدن خودکار، کاربر می تواند تنظیمات دیگری را که قصد دارد هنگام روشن شدن خودکار شومینه برقی در آن ایجاد کند را تنظیم کند. شامل تنظیمات حرارتی و تنظیمات نور شومینه. زمان روشن شدن خودکار شومینه برقی می تواند به دو صورت وارد شود. حالت اول بعد از گذشت چند ساعت و یا چند دقیقه شومینه برقی هوشمند به صورت خودکار روشن می شود و حالت دوم می تواند تاریخ و ساعت مشخصی را برای روشن شدن خودکار شومینه تنظیم نماید. شومینه برقی هوشمند قابلیت خاموش شدن خودکار را نیز دارد. کاربر می تواند به دو صورت زمان خاموش شدن خودکار را تنظیم نماید. حالت اول بعد از گذشت چند دقیقه یا ساعت شومینه به صورت خودکار خاموش میشود و حالت دوم میتواند تاریخ و ساعت مشخصی را برای خاموش شدن خودکار شومینه برقی هوشمند انتخاب نماید. تنظیمات پایدار و دقیق برای زمان روشن/خاموش شدن دستگاه شومینه برقی از امتیازات ویژه شومینه برقی هوشمند آوالون محسوب می شود.

با اتصال دستگاه به برق شهری، دستگاه در حالت استندبای قرار میگیرد. کاربر با فشار دادن کلید روشن/خاموش بر روی برد کنترل کننده موتور AC شروع به کار کرده و میله آتش ر ا به حرکت در می آورد. همزمان LED های آتشی و LED های RGB و مجموعه LED های هیزم مصنوعی روشن می شوند. تا یک شعله مصنوعی ولی به ظاهر طبیعی و واقع بینانه در داخل شومینه نمایان شود.

طریقه نگهداری و تمیز کردن شومینه برقی:

شومینه های برقی بعلت دارا بودن سوخت پاک و عدم آلایندگی، هرگونه نگرانی و ناراحتی از بابت نگهداری و تمیز کردن سخت را از شما دور ساخته است، حرارت تولید شده در این شومینه ها ناشی از برق بوده و کاملاً تمیز و عاری از مواد ناسالم و یا ناپاک است، به تمیز کردن خیلی کم نیاز دارد، فقط کافیست که نمای شیشه ای یا فلزی آن را بعد از خاموش و خنک شدن دستگاه با یک دستمال نرم و مرطوب (خیس نباشد) تمیز نمائید. از استفاده ی اجسام زبر برای تمیز کردن شیشه و بدنه ی فلزی شومینه پرهیز نمائید.

خدمات پس از فروش شومینه برقی:

اگر در رابطه با محصولات شومینه برقی خریداری شده از گروه صنعتی و بازرگانی آوالون سئوال و یا مشکلی دارید حتماً با فروشگاه شومینه و یا خدمات پس از فروش و نمایندگی های مجاز تماس بگیرید و از هرگونه دستکاری و تعمیر توسط افراد غیر متخصص پرهیز نمائید.

استفاده از این مطلب و سایر مطالب سایت فقط با ذکر منبع بلامانع است.